Zorgverlening

Bij het leveren en ontwikkelen van onze zorgproducten staat innovatie in de zorg altijd voorop.

Deze innovatie uit zich in de manier waarop wij onze zorgproducten leveren: met maatwerk, flexibiliteit en goed geschoold en gekwalificeerd personeel, die wij intern na-  en bijscholen. Ook uit deze innovatie zich door onze grote verscheidenheid: wij leveren niet alleen medische zorg, maar maken ons ook sterk voor het veranderen en verbeteren van zorgprocessen.

Instellingen of organisaties die hun zorgprocessen willen moderniseren, nieuwe zorgproducten willen ontwikkelen of vragen hebben over onze zorgproducten in het algemeen nodigen wij dan ook uit om contact met ons op te nemen. Wellicht is er een interessante samenwerking mogelijk.

Zorgverleners die interesse hebben om ons te ondersteunen in onze doelstelling kunnen meer informatie vinden onder zorgverleners. Daarnaast kan er altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons worden ingepland.

Heleen Hellinga, huisarts

"Inmiddels werk ik zo'n driekwart jaar voor FMMU/medtzorg. Ik doe zowel bereikbaarheidsdiensten als af en toe een spreekuur in een penitentiaire of psychiatrische inrichting. Het bevalt me ontzettend goed! Het biedt mij als jonge huisarts met affiniteit met psychiatrie, verslavings- en ouderenzorg leuke, leerzame en uitdagende werkzaamheden naast mijn werk in de dagpraktijk. Er gaat een wereld voor je open! Naast dat het enorm afwisselend is, moet je met enige regelmaat zowel creatief als pragmatisch te werk gaan om de diverse vraagstukken op een correcte manier op te lossen. En je werkt samen met bevlogen professionals, die je doorgaans minder tegenkomt in de huisartspraktijk, zoals politie, bewaking en verpleegkundigen. Never a dull moment! "

Hellen Hellinga