medTzorg

medTzorg

  • Is als bedrijf in Utrecht gestart in 2011 en heeft zich ontwikkeld tot een landelijk opererende organisatie.
  • Levert medische topzorg in teamverband.
  • Biedt een spannend en leerzame werkomgeving met een professionele uitdaging en een maatschappelijke taakinvulling voor zorgverleners.
  • Is een betrouwbare en klantgerichte dienstverlener aan opdrachtgevers en voor hen die afhankelijk zijn van onze zorgverlening.

Emel Bicer, huisarts

"Sinds 6 maanden ben ik arts bij medTzorg; eigenlijk nog maar erg kort, terwijl de indrukken die ik heb nog zo op mijn netvlies staan. Indrukken van voorvallen bij deze bijzondere doelgroepen, waar je als huisarts in een 'gewone' huisartsenpraktijk maar weinig mee van doen hebt. Vaak gaat het om 'gewone' ziektebeelden, die zich anders uiten of die net iets anders behandeld moeten worden. En ondanks dat het veel 'brandjes blussen' is, kun je veel voor iemand betekenen.
Ook de kijk in andermans keuken, maakt dit werk leuk. Je komt op diverse plekken, werkt met veel verschillende mensen samen en leert vertrouwen te krijgen in de verpleging. Het belangrijkste in dit werk is dan ook, naast de medisch inhoudelijke kennis, de ontwikkeling van de voelsprieten en het kunnen samenwerken. De solitair werkende huisarts is hier dus niet op zijn plek; zonder de verpleging ben je nergens. Zij kunnen vaak goed vertellen wat er is veranderd aan de patiënt, terwijl de patiënt dat niet (duidelijk genoeg) kan.
Naast de verpleging zijn er natuurlijk ook de collega's van het cluster; zij maken ook dat je er niet alleen voor staat en zijn loyaal en behulpzaam naar elkaar toe. Dat is ook iets wat ik erg kan waarderen.
Kortom; medTzorg staat wat mij betreft voor afwisseling, verbreding van mijn kennis en kunde en samenwerking.
"

Emel Bicer